Кристиано: Бийтълс < Оейзис < Рики Мартин!

19:11
Кристиано: Бийтълс < Оейзис < Рики Мартин!
Със сигурност членовете на групата Оейзис са били обиждани много пъти по време на дългогодишната си кариера от всякакви известни или неизвестни личности, но е още по-сигурно, че никога братята Галахър и компания не са били сравнявани с латино звездата Рики Мартин.

Вчера обаче, Кристиано Роналдо намери доста странен начин за втори път да покани известните рокаджии да направят частен концерт за него и съотборниците му в Реал Мадрид.

Както е известно, CR9 наскоро предложи на групата от Манчестър безплатни билети за следващото "Ел Класико" в замяна на частно представление за него и съотборниците му в Реал Мадрид.

Ноел Галахър, който е известен фен на Манчестър Сити, тактично отклони офертата, заявявайки:

"Винаги сме уважавали Кристиано за класата му на терена, но за съжаление, смятаме, че той няма да може да си ни позволи за частно парти."

Роналдо, който бе обявил Ойзис за много по-велика група от ливърпулските Бийтълс, обаче явно не споделя мнението на мистър Галахър.

"Предложението ми си остава в сила и момчетата могат да знаят, че когато поискат може да ми се обадят, за да се уточним за подробностите. Все пак, те не може да са чак толкова скъпи. В крайна сметка, това не е Рики Мартин", сподели Кристиано пред известен мадридски всекидневник.

"Мисля, че съотборниците ми в Реал много ще харесат Ойзис и всички са готови да се бръкнат дълбоко, за да си осигурят тази екстра. Мисля, че Кака със сигурност ще ги хареса, той е голям ценител на хубавата музика", допълни Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stafako
04.08.2009 10:23

Ако има толкова пари, защо не си купува мачовете *wonder* *joking*

sasedq
04.08.2009 00:51

До ония ден когато майка му проституираше да си платят тока не беше такъв гъзар пък сега е най големия баровец.Майка ти мършава ,португалска ,циганска...

Anaxagoras
03.08.2009 23:26

След този "комплимент" със сигурност няма никога да свирят за него. От друга страна защо да очакваме от него за разбира от музика, да знае как да се облича, как да се държи и т.н.

henryal
03.08.2009 19:26

Хахаха, нема толко просто парче *devil* Що не платиш на папата да те прекръсти на Рики Мартин, малоумник! Единствената му мозъчна клетка му служи само за симулации, освен да измисли нещо умно *sick*